Ancient Rock field - Sapa Vietnam

 

 

Train tickets to Sapa

 

 

 

 

 

Sapa lokaliteter af attraktion

 

Gemt høj i Vietnam fjernbetjening nordlige bjerge, den tidligere franske militær forpost af Sapa tilbyder nogle af Vietnams mest farverige oplevelser. De synspunkter er ånde under. Vietnam's højeste toppe, den 3.143 meter Mount Fansipan, væve overhead, mens de omkringliggende dale funktion terrace ris paddies og hæsblæsende grønne områder reduceret med hurtigt strømmende vandløb. Lag på lag af grønne ridges fade i den afstand, kanter med skarpe, Rocky toppe. 

Besøgende på denne isolerede landsby kan søge i det traditionelle marked, derefter vandretur i dalene og udforske det omgivende etniske mindretal landsbyer. Her, folk lever som de har i århundreder, at vand bøffel og pot-bellied svin, dyrke uafskallet, majs og kassava, og vævning deres farverige tøj. Komme til disse nordlige bjerge, og du vil føle spændingen ved opdagelse. Dette er en af de sjældne hjørner af verden, hvor folks traditioner fortsætte med at blomstre og natur hersker øverste. .

 

HILL STAMME MARKEDER RUNDT SAPA

Intet kan forberede dig til optøjer af farve og aktivitet på de regionale mindretal markeder, der kan findes stiplede omkring Sapa region. De fleste af de markeder er kun åben en gang om ugen om morgenen. Sørg for, at du har gjort nok film eller kameraets batterier er fuldt opladet, da de er en fotograf's glæde!

Can Cau marked (lørdag)
Can cau marked er en af de mest fascinerende i fri luft markeder i regionen, med speciale i kvæg. Det er 20km nord for Bac Ha og kun 9km syd for den kinesiske grænse. Besøgende er generelt H'mong grupper fra Highland landsbyer. De lokale H'mong er den berømte brogede eller Flower H'mong på grund af den indviklede og farverige arten af deres kostumer, og deres farverige kjoler gør er et smukt syn. Næsten hver lørdag omkring 8 forskellige minoriteter er repræsenteret på markedet. Travel er ofte foretaget af hest som en måde at transportere de tunge byrder til og fra markedet. Kan Cau også tiltrækker et stort antal kinesiske forhandlere, som fremgår af den blomstrende hund handel her.

Bac Ha marked (søndag)
Nogle 100km fra Sapa, dette er den mest berømte marked i regionen og mere i retning af, hvad Sapa var engang gerne. Det er et handelsselskab centrum og mødested for par, venner og slægtninge, og det er en typisk ugentlig aktivitet for H'Mong og andre minoritetsgrupper bor i lokalområdet. Her er forskellige hilltribes konvergere hver søndag formiddag til at foretage handel. Lokale produkter til salg eller bytte, er foretaget på hesteryg, vil du være i stand til at finde, bøfler, heste, smede, saddlers, traditionel medicin, læger, beklædning og lokale artefakter. På messen, eventyrlystne gastronomes kan prøve "thang co" blod grød, et populært parabol af H'Mong og andre lokale folk. Som en besøgende, du er en del af den handel her, fordi folk er ivrige efter at sælge dig deres varer, men dette marked er ikke så meget om turisten sorteper (endnu), som den handler om små-tid erhvervslivet og stipendium. Frekventeres af H'mong, Tao, Tay, nung og Phu La Sørg for at ankomme ved 9am som markedet færdige omkring middagstid. 

Cocly Marked (tirsdag)
Denne tirsdag marked er ca 35km fra Bac Ha, det er ud for den afmærkede rute. Flere grupper af Mong, Zao, Tay, nung og Phu La grupper kan findes i denne ugeneret bjerg market.You kan komme hertil via en rimelig god vej eller ad vej og floden

Muong Hum marked - Søndag
Fra Lao Cai station til Nord-vest omkring 45 km er Muong Hum marked, som har bevaret næsten intakt sit liv - stil, besjælet af kultur tradition. Muong Hum marked indkalder om hver søndag er et sted, hvor lokale folk, herunder Giay, Tao, White H'mong og Ha nhi mødes og kommunikere. Byen er opvågnen af menneskelige og heste lyde og farvet af kostume-ormen, som de lokale folk kommer ned fra bjerget ca. Dem, der bor i den øvre når op i bjergene, såsom Mong eller Red Dao komme ned for at sælge bestemte produkter såsom kardemomme og bjerg planter. Den dag, de ældre ofte har hjertet - til - hjertet taler, mens de unge er absorberet i intime chats eller rettelse på deres bryllup dato. I Muong Hum, er det værd at tage en slurk af den lokale bryg - her er det uafskallet ris brandy fra Dao landsbyen San Lung. Det bliver en ganske berømte drink. 
Meget mere kan tale om Muong Hum marked. Denne fredelige bjergrige område har i sig selv en lang række traditionelle kulturelle funktioner, der er godt afspejlet i festivaler.

Lung Phin marked - Søndag
Denne lille marked er mellem Can Cau markedet og Bac Ha by, ca 12km fra byen. Det er mindre travlt end andre markeder, og er åben om søndagen. Det er et godt sted lo flytte ind, når turen busser ankommer af alkoholkoncentrationen i blodet Ha fra Sapa, og har en meget reel mening. 
Hvis det meste af bjerget markeder i Vietnam ske på weekend, Lung Phin er en anden en, der er rige lokale kultur betydning. Disse er baseret på datoen for 12 dyr betegnelser i klogere Rat, Ox, Tiger, Hare / Kanin, Dragon, Snake, Horse, Får og geder, Monkey, Rooster, Hund og Gris. Dette marked er hver dag i Monkey og Tiger. Fra slutningen af eftermiddagen dagen før folk samles her fra de omkringliggende områder, og som har en nat møde venner, der kommer fra andre landsbyer. Den gamle folk taler om deres familie, børn, arbejder ... mens unge taler om kærlighed og mariage ... nogle af dem ville komme med instrumenter og dans at varme op den kolde nat. Om morgenen begynder tidligere end normalt dagen med lyden af folk taler, chatter, griner, synger, Mæskning ... siden hane annoncere første vagt på alle stier der fører til markedet. Markedet er ret på bjergside med nogle thatched hytter, hvor på hjørnet de binde dyr.

Muong Khuong marked - Søndag
Stort marked med mange forskellige etniske grupper, Mong, Tao, nung og andre, herunder besøgende fra så langt væk som Kina kommer til at sælge deres produkter. Pa Zi kvinder kan ses som sælger traditionelle opflamme lavet af bark og harpiks af duftende træer  

Lung Khau Nhin marked - Torsdag

Tag steder på torsdag - 115 km til North - East fra Sapa

 

 

 

 

Pha Long marked - Lørdag

Meget landdistrikterne marked, etniske grupper omfatter de H'mong, Tou Zi, Pa Zi og Tou Lao. Ad vejen kan findes flere nung og Mong landsbyer, der ofte består af traditionelle huse er bygget med bagt jorden flisebelagt tagene.

 

Binh Lu & Tam Duong marked - Søndag

Binh Lu og Tam Duong marked ligger på den anden side af Sapa, der passerer de 1900 meter Sporvogn Ton identitetskort, Vietnam 's højeste bjergpas og fandt de smukkeste vejstrækning i landet. Byen er travl med aktivitet som den lokale bjergstammers samles til deres ugentlige marked dag, fantastiske stammeledere markeder i Binh Lu, hvor tusinde af thailandske kadai sprog grupper såsom Tai Lu, Tai Laos, White Tai, og H'mong - Yao gruppe ( sort Yao, Yao Lantien ..), Giay, Khomu .. kommer til at købe og sælge deres egen produktion.

Sapa Love marked

Der plejede at være en kærlighed marked i byen lørdag aften indtil slutningen af 1990'erne, hvor stammeledere teenagere fra landsbyer nær og fjern tur ind til byen for at mødes, synge, imponere, underholde hinanden og finde en makker. Det er alt sammen meget koket, men i modsætning til mange af de mere fjerntliggende elsker markeder i regionen, er det blevet meget kommercielt i de senere år er disse dage er der mere kamera-toting turister end kærlighed-syge montagnarder. Da flere og flere turister rejser til Sapa for oplever kærligheden marked, er det ikke i møde, som det var engang.

 

Seværdigheder og aktiviteter

Trekking til de lokale landsbyer: Det er ganske let at foretage dag vandreture gennem dalene omkring Sapa uden bistand fra en guide. Men for overnatninger i landsbyer og længere treks i bjergene, er det tilrådeligt at tilslutte op med en lokal guide. Hvor det er muligt, foreslår vi, at brugen af mindretal vejledninger, som denne giver et middel til at gøre en levende. Der findes uendeligt mange muligheder for trekking. Afhente en anstændig kort og plot dit kursus. Landsbyerne og det omkringliggende landskab er nu en del af Hoang Lien National Park. De nærmeste landsby inden for gåafstand er Cat Cat, 3km syd for Sapa. Ligesom overalt i dette område, er det en stejl og meget smuk vandretur ned, hvis du også opbrugt eller uegnet til at vandre tilbage op, er der masser af "XE om" parat og villig til bil du tilbage til dit hotel. En anden populær travetur er at Ta Phin landsby, hjem til Røde Dzao og ca 10km fra Sapa. De fleste mennesker tager en XE om til et udgangspunkt om 8km fra Sapa og derefter foretage en 14km sløjfe gennem det område, der passerer gennem Black H'mong og Røde Dzao landsbyer. 

Der er også community-baseret ture til den nærliggende H'mong landsby Sin Chai med en enkelt overnatning i landsbyen for at lære om tekstiler eller musik og dans. Andre populære samfund for at besøge omfatte Giay landsbyen TaVan og Black H'mong landsby Matra.

Cat Cat landsby

Cat Cat Village er ca 1 km fra Sapa by. Det er placeret i bunden af Muong Hoa dalen og i nærheden af bedøvelse Cat Cat Waterfall. Dette er et gammelt landsbyen H'Mong etnisk gruppe resterende enestående skikke og praksis, der er partier i andre landsbyer. 

At besøge landsbyen, man går gennem Sapa marked nede i dalen. Så snart du går ud af mængden, vil du blive bedøvet af naturens skønhed med høje bjerge på over 3000 m og den grønne ris terrasser slippe næsten 1000 nedenfor. Solen skinner på tværs, og der er H'Mong huse spredt i dalen 

Besøgende til Cat Cat få lejlighed til at beundre et livligt og farverigt billede. Dette er billedet af unge kvinder sidder ved væve med farverige stykker af brokade dekoreret med mønstre af blomster og fugle. , Når disse stykker af brokade er færdig, de er farvede og broderet med smukke motiver. En bemærkelsesværdig er, at H'Mong kvinder bruge planter og blade til farvning af disse brokade stof. Og så de ruller en runde og glatte afsnit af træ belagt med voks på stof til at polere dem, at deres farver varigt. 

Ud over de brokade vævning håndværk, og mange beboere i Cat Cat er gode til at manipulere med guld og sølv smykker. Deres produkter er forholdsvis avanceret, især smykker til kvinder. 

Turister til Cat Cat er mest tiltrukket af sin enestående told, herunder brugerdefinerede af "trække kone". En mand kan bede sine venner til at lokke en pige han kan lide at hans hus og holder hende der i tre dage. I disse dage, hvis pigen er enigt om at blive hans kone, et bryllup vil finde sted. Men pigen kan heldigvis gå hjem efter tre dage, hvis hun ikke kan lide ham. 

Traditionelle huse af H'Mong mennesker i Cat Cat har tre værelser med tre døre og dækket med po MU træ tag. I huset er der tre kolonner, der står i runde eller firkantede sten. Væggene er lavet af opskåret træ. De vigtigste døren altid er lukket og kun åbnes, når folk i huset organisere vigtige begivenheder. Alter, indlagt sal indeholder fødevarer, steder for at sove, køkken og modtage gæster er uundværlige dele af husene. 

Besøgende til Cat Cat Landsby kan opdage utallige unikke kendetegn ved H'Mong mennesker  

Ta Phin landsby
Ta Phin landsby af H'Mong og Red Dao mindretal mennesker, en fjerntliggende landsby omkring 12 kilometer fra Sapa, som stadig bevarer de traditionelle skikke og livsstil blandt etniske minoritetsgrupper. Noget særligt afventer besøgende på Ta Phin. De landsbyboere vil invitere gæster til at besøge deres hjem for at vise, hvordan de bor og hvad de har, og fortælle om deres familier. Når overskriften off til Ta Phin landsby fra Sapa, vandring op og ned på 12 kilometer i kuperet terræn er et godt valg som rejsende vil se lokale folk, der arbejder i TERRACED rismarker, eller rejser frem og tilbage fra markedet til deres hjem eller turist kan holde op med at se en gammel fransk kloster. Especilly efter en lang dag med at gå på blæsende veje og bjergene omkring Sapa by turist kan suge dine knogler og muskler i en traditionel Red Dao urte bad på Ta Phin.  

Lao Chai til Ta Van

Praktisk til centrum af byen, denne populære endagsudflugter fra Sapa er en god chance for at traske rundt i ris terrasser og opleve en smule af landdistrikter landsby liv. Leje en bil eller motorcykel for 9km (5 1/2-mile) vej ned i dalen fra Sapa til Hmong landsbyen Lao Chai (nogle folk selv gå det), er det en dejlig tur i sig selv, med stor udsigt over frodige terrasser. Herfra kan du blot følge dalen for et par miles til næste by Tavan. Hen ad vejen vil du gå gennem TERRACED ris områder, og blandt nogle maleriske landsbyer, og opleve en smule af livet på landet. (Jeg selv haft lejlighed til at hjælpe med nogle ris tærskning - en proces, hvor korn er adskilt fra høstet stilke; du whack en håndfuld af asparges, ved hjælp af træ-indehaveren, mod en bin og løsn kerner på en mat for indsamlingen. ) 

Som man går gennem forskellige hilltribe landsbyer (Hmong og Tao mennesker), er det nyttigt at have en guide til at forklare, told eller praksis, at du og måske oversætte. Du er sikker på at se andre turister på sporet (som bringer mange mennesker off), men dette er et godt eksempel på de mange store treks i området. Med dig, du bliver mødt med en varm "Bonjour, frue! Bonjour, Monsieur!" 

Ta Van er en lille landsby inden for rammerne af en malerisk dal af Muong Hoa. En nat bliver her vil give dig en close-up erfaringer med den livsstil og kultur typisk for området.

 

Ban Ho landsby

Ban Ho Village kan ses fra en gunstig position i Sapa Town, men rejseruten fra Sapa til landsbyen er meget længere, og der er et andet liv der ... 

Det tager omkring syv timer til at gå fra Sapa til Ho Landsby. Landsbyen, hvor centrum er Ban Den Hamlet, er et mødested for Muong Hoa og La Ve Springs. Det er blevet en attraktiv destination for turister, især eventyrere. 

I modsætning til Muong Hoa Spring, der bringer vand til snesevis af landsbyer, hvor den krydser, La Ve foråret strømme direkte til Landsbyen Ho fra det høje bjerg. Måske på grund af den grund, de La Ve foråret ser smukkere, hemmelige og gennemsigtige end Muong Hoa. 

Det er fantastisk at svømme i meget cool strøm flyder ud af rock bjerg i midten af det store grønne farve af skovene. Ikke kun de La Ve Spring, har den karakter, da de Landsbyen Ho en række vandfald såsom Ca Nhay (Fish Jumping) og SEO Trung Ho. SEO Trung Ho vandfaldet, over 100 m høj, ligner en hvid silke bånd passage halvvejs ned af bjerget. 

Rejs til Ho Village er ikke passende for dem, uden ambitioner om opdagelsen eller stærke ben, fordi det er virkelig udfordrende at overvinde kilometer bjerg og bakkede veje. 

Ho landsbyboere hovedsagelig hører til Tay etniske minoritetsgruppe, hvis livsstil er helt svarer til den Kinh (Viet) mennesker. Men de bor i opstyltet huse. 

De Homestay ture har været attraktioner i Ho Landsby. Ca. 30 store og smukke stylte huse i Ban Den Hamlet er vant til at tjene turister, masser af turister overnatter i stylte huse, hvor du har en chance for at nyde etnisk specialitet retter, brand danse og alkohol fremstillet af klæbrig ris eller majs og vil blive vkkede op af vilde fugle for at starte en ny opdagelse.

Bjergområder Fansipan

Omkringliggende Sapa er Hoang Lien Mountains, tilnavnet den Tonkinese Alperne, som den franske. Disse bjerge omfatte Fansipan, som på 3143m er Vietnam 's højeste top. Topmødet tårne over Sapa, selv om det ofte er uklar på grund af skyer og er lejlighedsvis støves af med sne. Toppens er tilgængelig hele året til dem i god form og ordentligt udstyret, men ikke undervurdere de udfor-dring. Det er meget vådt, og kan perilously glatte og generelt koldt, så du skal være forberedt. Forsøg ikke på en opstigningen, hvis vejret er forfærdeligt i Sapa, som begrænset synlighed på Fansipan kan være lumsk. Topmødet i Fansipan er 19km fra Sapa og kan kun nås til fods. Terrænet er rå og ugunstige vejrforhold er hyppige. På trods af den korte afstand, de returflyvning normalt tager tre dage, og nogle meget egnet og erfarne vandrere gøre det i to dage, men dette er sjældent. Efter den første morgen vil du ikke se nogen landsbyer: bare skoven, slående bjerg Vistas og måske nogle lokale vilde dyr såsom aber, bjerg geder og fugle. Nr. tovværk eller tekniske klatring færdigheder er nødvendige, lige udholdenhed. Der er ingen bjerghytter eller andre faciliteter på vejen (endnu), så du er nødt til at være selvforsynende. Det betyder, at tage en sovepose, vandtæt udlånes, fødevarer, komfur, regnfrakke eller Poncho, kompas og diverse andre overlevelse gear. Leje en velanset guide er af afgørende betydning, og medmindre du bue en alvorligt erfaren bjergbestiger, finde materialer dragere, der vil varetage dine gear, er også stærkt anbefales. Vejr-klogt det bedste tidspunkt for at gøre opstigningen er fra midten af oktober til midten af december, og igen i marts, når wildflowers er i flor.

Mission Kirke 
En aldrende sten bygningsværk, denne kirke i begyndelsen af franske missionærer stadig står på den høje ende af Cau maj og er et populært mødested for lokalbefolkningen. Det er Masser afholdt lørdag aften og hele dagen om søndagen. 

 

Ham Rong Mountain (Jaw af Dragon)

Sagnet siger, at i det fjerne fortid, alle dyr levede sammen i et kaotisk miljø. En dag, Jade Emperor gav en ordre, at alle dyrearter var nødt til at finde for dem et område til at leve. Have hørt den orden, de forvrænget for et sted at opholde sig. Det tre brødre af dragen, som boede i en stor sø hurtigt kørte mod øst, men kunne ikke finde et sted, og så kørte mod vest. De to ældre brødre kørte hurtigt og kom til destinationen først. Den yngste bror kørte langsomt og strayed i skarer af løver, tigre og store katte. At frygte at disse dyr vil angribe landet, dragen åbnes munden til forsvaret selv. På det tidspunkt, rækkefølgen af Jade Emperor ikke længere var til rådighed, så de tre drager forstenet. De to ældre drager, der blev ventet på deres bror, ansigt Lao Cai City, og den yngste en rejse hovedet og åbne munden står over for den Hoang Lien bjergkæden. Så bjerget er opkaldt Ham Rong (Jaw af Dragon). Det har bare retten i midten af Sapa Town. Det bjerg tilbyder en panoramaudsigt af Sapa og omegn herunder Fansipan - Peak i Indokina. Adgang til det bjerg, du skal gå ved siden af kirken fra centrum af byen til udgangen af vejen og drej til venstre for asending sti. Der er tiltag, som kan guide dig gennem den friske orkidé haver og blomster haver til toppen. Der er også en etnisk hus på bjerget med etnisk musik og forestillinger spilles af de lokale piger og drenge. 

Besøgende til Ham Rong har chancer for at klatre op San maj (Cloud Yard) til at nyde panorama af Sapa Townlet at besøge orkidé haver med smukke og farverige blomster. Desuden Ham Rong Mountain har mange huler og sten i ekstraordinære figurer.

Tram Ton Pass
Den utroligt vej mellem Sapa og Lai Chau krydser Sporvogn Ton Pass på den nordlige side af Fansipan, 15km fra Sapa. På 1900m dette er den højeste bjergpas i Vietnam. Selvom du ikke planlægger at fortsætte rundt om i nordvest, er det værd at komme her for at opleve den utrolige synspunkter fra toppen af dette passere. Nedstamme fra mountainbike, før du vender tilbage med lastbil eller leje en motorcykel for at gøre det kort hop til den nye Tam Duong (Binh Lu). Dette er et alvorligt spektakulære ride. Om Sapa side af bjerget vejret ofte er koldt. tåget og generelt elendigt. Drop down et par hundrede meter nedenfor passet på Lai Chau side, og det vil ofte være solrig og varm. Voldsom vind kommer kradse op over passet, hvilket ikke er overraskende i betragtning af den temperatur afviger rencer - Sapa er det koldeste sted i Vietnam, mens Lai Chau er det varmeste. Sporvogn Ton Pass er skillelinjen mellem de to store vejr fronter - der siger, at du ikke kan se luft? Parallelt med vejen, ca 5 km til Sapa er Thac Bac (Silver Waterfall). Med en højde på 100m, er det en stor en, og sløjfen spor er stejl og naturskønne .. Sørg for at kameraet har nok hukommelse til denne rute.

Sapa antikke Rock område

Sapa Ancient Rock Field er mellem TERRACED ris paddies af etniske minoritetsgrupper. Denne 8sq.km-området fortsat består af store multi-grade klipper indgraveret med gamle billeder. Den første efterforsknings-forskning, i 1925, registreret, at der var 200 sten i forskellige dimensioner koncentreret i området. Hon Bo, som er 15m lang og 6m høj, er den største af disse sten. 

Den stik på overfladen af sten er enten pictographic eller dekorative. Bemærkelsesværdigt, blandt de stik er tegninger af mennesker, stylte-huse af etniske minoriteter og symboler menes at være en primitiv form for skriftlig. Men deres betydning er endnu ikke blevet deciphered. 

Desuden imponerende billeder omfatte en da Chong (manden sten), da VO (konen sten), samt sten, der ser ud som tigre og en stela med en besvrgelse skrevet på det, som Carver at hjælpe sit folk nedkæmpe tigre . Det da Chong og da vo fortælle historien om trofast kærlighed mellem et par, der overvandt alle vanskeligheder at være sammen, selvom de henvendte sig til sten, de stadig er dedikeret til hinanden. 

Arkæologer har bevist, at dette område har været beboet siden oldtiden. Disse fascinerende Viet stadig er der blevet gjort opmærksom af forskere og turister. 

Hoang A Tuong Castle (Hoang Yen Chao Castle)
Hoang A Tuong Slot er beliggende i Na Hoi Tho Hamlet, Bac Ha District, 110km fra Sapa. Det er en unik konstruktionen arbejde, der harmoniserer de Østlige og vestlige arkitektoniske stilarter 
Slottet blev bygget i begyndelsen af det 20. århundrede (mellem 1914 og 1921). Dens ejer var Hoang Yen Chao af Tay oprindelse. Han var far til Hoang A Tuong, en stammeledere mandarin under herredømme af den franske kolonimagter. 
Slottet dækker et areal på 4000m ², hvor hovedbygningen indtager 420m ². Foran sin buet døre er earthen banker. Indtager en central position med udsigt BAC Ha-dalen, slottet tjener både som opholdssted Hoang Yen Chao, så Hoang A Tuong og som en fæstning. Sit netværk af vægge, bunkers, og brystværnet blev forstærket af en morter blandes med sukker, melasse. I en afstand, det hvide slot jutting ud fra dalen ser indførelse og majestætiske. 
På nuværende tidspunkt er dette slot er sat under en restaurering ordning til bedre at hjælpe turister få indblik i de ændringer af det lokale liv.

 

FESTIVITIES

"Going for feltet" eller Long Tong Festival af Giay 

Hvert år på den tynde dag i den første Lunar måned, de Giay i Sa Pa organisere deres særlige festival. De tilbeder ceremoni bliver afholdt på ngo-timer (12 klokken på midnoon). De troldmand slidt blå kjole, tilbyder ofre til Himlen, Jorden, Gud af ris, bede for spiritus i at beskytte afgrøder, og med en god afgrøde. 

Efter tilbeder ceremoni, landsbyboere deltage i traditionelle spil som bue-skydning, cross-bue skydning, hestevæddeløb, con kaster, bugsering af tovværk, stick skubbe.

Tet af danse af Røde Dzao i Sapa

Tre store familier Ly, Ban, Trieu arrangeret tet af dansen i spidsen for familiens hus. Det vigtigste ceremoni er den danse, som udføres af små grupper af unge drenge og piger. Der er mange danse stilarter, som er beskrevet i sammenhænge af ane engel gå ned på jorden til at deltage i tet med afkom. Efter dansen ceremoni er en ane's statuer procession og badning ane's statuer ceremoni. Næste at det er en dans for at tilbyde røde og gule haner ... Flaget dans er udløbet

Thuong tempel Spring Festival

Thuong Temple er placeret på Hoa Hieu Hill, Lao Cai City, dedikeret til Tran Hung Dao - den berømte generelle af Tran-dynastiet. Han kommandoen over den Dai Viet tropper defensiv i Lao Cai i 1257. Foråret festivalen er organiseret på cutural midten af Lao Cai Ward og Thuong og Mau templer. De ceremonier omfatte åbnings-festival, processions af Den Hellige Moder og Thien HAU Nuong; tilbeder ceremoni finder sted på den 14. dag, Taksigelse ceremoni er på 15. dagen for at bede for fredelig og velstående ting for alle. Det drejer sig om traditionel sang og dans præstationer og bjergrige etnisk spil: con kaster, arbalest skydning, Tovtrækning, stick skubbe, brydekamp, haner kampe, svinge ... Foråret festival er alkohol vises brokade souvernirs, lokale varer, der er foretaget af piger i Mong, Tao, de thailandske ....

Xoe danse festival i Ta Chai

Xoe Festival i Ta Chai er foråret festival af Tay at bede for god afgrøde, fuld af korn og ris. Det ritual er ret enkel med en bakke af offerrings sat ved foden af en Neu-træet, der viser, at oprigtigheden af landsbyboere til gud for landbrug. Efter trolden overholder ritualer, hele landsbyen deltager i danse af xoe i stjende lyde af Gong, tromle med mange specielle former for dans, såsom: xoe i gruppen, xoe i par, xoe i fire person, xoe hilsen....  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Copyright 2000-2008 Sapa Adventure All rights reserved
Email:
info@sapaadventure.com

Head Quarters: 173 An Duong Vuong street, Hanoi, Vietnam.
Tel: (+84) 1633 420 834

Sapa Tours | Sapa Travel Guide | Sapa Homestay