Ancient Rock field - Sapa Vietnam

 

 

Train tickets to Sapa

 

 

 

 

 

Sapa - Bacha ved jeep

4 dage

INDLEDNING

Næsten alle, der besøger Vietnam vil gå til Sapa og Bacha (Bac Ha), steder midt i et vidunderligt landskab af bjerge og en farverig befolkning af mindretal. Forhøjede 1600 meter over havets overflade, Sapa blev bygget af den franske i 1922 som en bakke station for afslapning. Det er hjemsted for mange etniske minoritetsgrupper. 
Berømt for sin lørdag aften lovemarket, etniske minoriteter fra mange af de omkringliggende landsbyer Don deres mest farverige kostumer og chef for byen. Sapa er nu blevet en berømt turisme site, det giver den rejsende et sjældent indblik i den livsform, der har allesammen forsvundet fra resten af Asien. Her finder du ikke velkommen måtter eller rehearsed "kulturelle" parader, blot virkelige mennesker, der lever virkelige liv, der hilse besøgende med ægte varm og ægte smil. 
100 km fra Sapa,
Bac Ha - en lille by bygget på en øde Highland er kendt for de århundrede gamle farverige markeder inden for de reelle bjergrige mennesker, herunder Dzao og Blomsten-H'Mong. De og bjergene synes at falde i søvn og tiden står stille, indtil søndag morgen, når markederne forekomme. Alle de unge drenge og piger bære deres smukkeste tøj og gå til markedet.

 

RUTE

trip map - click to zoom

Dag 1 Hanoi - Sapa
Tidligt i morges vores guide vil stige op fra hotellet og forlader for en 10 timers kørsel til Sapa. Stop på vejen til at tage billeder af panorama af vietnamesiske landskabet og opfylde hilltribes mennesker, har frokost i Yen BAI, ankomst i Sapa sent på eftermiddagen. 
I en højde af 1600 meter, Sapa blev grundlagt i de første år af forrige århundrede som en bakke udvej for franske administratorer, når varmen om plain blev uudholdeligt. Efter kontrollen i hotel vi kan suge den friske klima så meget som vi ønsker ved at bruge vores tid rejste rundt omkring denne charmerende by og nogle arv fra den franske periode.

Dag 2 Sapa trekking
Efter morgenmaden, du modregne for en to timers tur til Lao Chai landsby, der tager dig sammen buffalo veje og stier og gennem flere hilltribe landsbyer. Det er et helt spektakulære gåtur gennem fantastisk landskab beboet af nogle af de venligste mennesker, man kan håbe på at mødes, din guide vil hjælpe dig at kommunikere med lokalbefolkningen, mens besøgende rundt i landsbyen. Tager en tur tilbage til Sapa for omkring 30 minutter og du kan stoppe nogle gange på vej til at tage billeder af de fabelagtige dalen. 
Mange foto stopper og "Kodak øjeblikke", der venter for dig en lang vej tilbage til Sapa. I eftermiddag tager vi en kort gåtur til Catcat landsby, landsbyen H'mong stammen i dalen, der fortsat er meget generelt uncorrupted uden kræfter. Fremragende udsigt over dalen, den storslåede kalksten og rismarker af H'mong landsby. Nyd nogle besøg hos lokale familier og nå deres skikke. Efter landsbyen ned i dalen, de Cat Cat vandfaldet vil være synlig. En "White gardin" kaskade synes, omgivet af blomstrende dalen og dyb-grønne fyrretræer. De klipper i nærheden af floden og vandfald giver et fantastisk sted for maleriske fotos og solbadning i løbet af godt vejr ...

Dag 3 Sapa - Can Cau marked - Bac Ha
Her til formiddag bud farvel til Sapa og fange vores Jeep for en 120 km drev til Can Cau (Cancau) marked, grundlæggende, men fuld af bjergstammers med farverige skikke. Om morgenen Kan Cau marked er tæt på Kinas grænse og hjem for mange etniske minoriteter såsom Flower H'Mong, nung, Dzao de alle kom ned fra bjergrige og isolerede landsbyer tager sammen med heste, bøfler, katte, hunde, kyllinger til salg, på markedspladsen vil du blive overrasket og imponeret over, hvad de handelsmæssige og deres farverige tøj. Du vil få en reel opdagelse på kulturen og livsstilen i bjergstammers her, fordi de bor i en fjerntliggende og isolerede region og langt væk fra det moderne liv. Tilbage til Bac Ha omkring middag, efter kontrol i hotel vi kan nyde en tur for at besøge Hmong King's tidligere opholds-og Ban Tlf hvor landsbyboere gøre potent lokale majs alkohol.

Dag 4 Bac Ha - Hanoi
Efter morgenmaden vi gå i gang med at vende tilbage drev til kapital. Langs den måde, vi vil gøre mange foto stopper som vi passerer gennem forskellige Hill stamme landsbyer. Tilbage til Hanoi i de tidlige aften

 

BESKRIVELSE

bolig & måltid optagelser
Sapa: Royal Hotel
Måltider inkluderet: morgenmad
Bac Ha: Sao Mai Hotel
Måltider inkluderet: morgenmad
* Bemærk: Denne tur foregår på to share basis (to enkeltsenge i en værelse) .. Enkelt supplerer gælder kun for en enkelt rejsende, der ønsker at have deres eget værelse
transport 
Private aircondition køretøj
fysisk karakter: ** moderat
Du er nødt til at medbringe din pack til og fra tog og busser, op hotel skridt osv. Din rute kan omfatte let tempo vandreture eller trekking på 2-3 timer i kuperet terræn, på vilkår, der sandsynligvis vil blive varmt og lummert. Du kan forhøje din puls lidt på disse ture

Tour omfatter:
* Lokal engelsktalende guide hele turen 
* Overnatning med daglige morgenmad, entré, måltider, transport og sightseeing udflugter som rejserute. 
* Tilladelser
Tour udelukker:
* Pre / Post tur arrangementer 
* Drikkevarer, drikkepenge, vaskeri og andre emner af personlig art. 
* Ankomst og afrejse overførsler 
* Måltider andre end dem, der er opført 
* Rejseforsikring

 

Tour omkostninger: US$ 220 per person i den part af 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Copyright 2000-2008 Sapa Adventure All rights reserved
Email:
info@sapaadventure.com

Head Quarters: 173 An Duong Vuong street, Hanoi, Vietnam.
Tel: (+84) 1633 420 834

Sapa Tours | Sapa Travel Guide | Sapa Homestay