Ancient Rock field - Sapa Vietnam

About us       |         Tour Q&A          |        Contact Us

 

 

Train tickets to Sapa

 

 

 

 

 

Sapa trekking homestay

4 dage

 

INDLEDNING

Besøgende til Vietnam alle enige om, at Sapa er landets krone juvel. De kombination af fersk bjerg luft, afslappet atmosfære, fejer panoramaer og fascinerende bjergstammers gøre Sapa en de fleste - ønskede destination. 
Et eventyr i en lang række etniske minoritetsgrupper generelt fastholde deres livsstil, traditionelle kostume med høje bjerge, slugter og terrace felter vil ophidse din ånd af eventyr. 
Den eventyrlige tur fører os dybt ind i en hilltribe region, hvor turister er stadig noget af en nyhed. Opholder sig i landsbyen hjem giver os mulighed for at opleve på første hånd, en livsstil, der har været lidt berørt af den moderne verden og en nysgerrighed fra vores værter lige så stor som vores egen. Den trekking er temmelig anstrengende til tider, men den spektakulære kulisser og følelse af eventyr gøre dette til en fremragende tur.

 

RUTE

Turen kort - klik for at zoome

Dag 1: Dag toget til Sapa

I aften vores guide henter dig op fra hotellet. Overførsel til banegården for en 10 timers nattog til Sapa. 

Dag 2 : Sapa
Vi er opfyldt ved ankomst til Lao Cao i de tidlige morgen-og overført til Sapa ved minibus, kørsel gennem dramatisk og betagende sceneri. Resten af din dag er på fritid til at udforske denne fascinerende by. Du kan tage lidt øvelse med en tur til Cat Cat landsby, som er indstillet i en smuk dal lige uden Sapa. Cat Cat er hjemsted for de H'mong mennesker, der stammer fra Kina omkring 3000 år siden. Den H'mong mennesker er let genkendelige med deres mørkeblå eller sort tøj. Farvestoffet er foretaget fra indigo plante, der er hjemmehørende på det område. H'mong kvinders slid lange forklæder med broderede veste og få deres hår rullet ind i en Turban-lignende hat, mens mænd iført sorte skullcap med lang vest og løse bukser.
Som du gå til landsbyen nestled i dalen nedenfor Sapa, vil du møde nogle af de lokale mindretal folk på deres vej til og fra Sapa. Disse mindretal mennesker gå til Sapa til handel på markederne - altid et spændende sted. Samt H'mong, kan du forvente at se Tao (udtales Zao). Tao kvinder er særligt slående, som de bærer en stor rød Turban ofte dækket med gamle mønter eller smykker, og barberer deres hår og øjenbryn.

Dag 3 Sapa Trek- Ta Van homestay 

trekking rute - klik for at zoome

Efter morgenmaden du gå i gang med en seks timers tur, der tager dig sammen buffalo veje og stier og gennem flere hilltribe landsbyer. Dette er en helt spektakulær tur gennem fantastisk landskab beboet af nogle af de venligste mennesker, man kan håbe på at opfylde. Stoppesteder for en picnic frokost på vejen, du tilbringer natten med en familie i Ta Van Village, beboet af Zay mennesker. Disse folk er blevet meget dygtige til at Risdyrkning, i skærende kontrast til de H'mong, og har en højere levestandard som følge. 

Dag 4 Giang Ta Chai - Sapa, Overnight toget tilbage til Ha Noi
Efter morgenmaden, du modregne for en to timers gåtur til Giang Ta Chai landsby, hvor du møder op med dit køretøj til at tage dig tilbage til Sapa by. Ankommer tilbage i Sapa omkring frokosttid, du har en fri eftermiddag til yderligere at udforske byen før din overførsel til banegården for nattog til Hanoi. 

 

BESKRIVELSE 

bolig & måltid optagelser
Sapa overnatning toget
Måltider inkluderet: ingen
Chau Long Hotel
Måltider inkluderet: morgenmad
Ta Van landsby Homestay
Måltider inkluderet: morgenmad, frokost, middag
* Bemærk: Denne tur foregår på to share basis (to enkeltsenge i en værelse) undtagen når vi er i en hjemme-ophold, hvor vi er en stor lykkelig familie. Enkelt supplerer gælder kun for en enkelt rejsende, der ønsker at have deres eget værelse og ikke finder anvendelse på den ene dag tog
transport 
Den ene dag tog, privat transport og overførsel, til fods

Tour omfatter:
* Lokal engelsktalende guide hele turen 
* Overnatning med daglige morgenmad, entré, madordninger, transport og sightseeing udflugter som rejserute. 
* Tilladelser
Tour udelukker:
* Pre / Post tur arrangementer 
* Drikkevarer, drikkepenge, vaskeri og andre emner af personlig art. 
* Ankomst og afrejse overførsler 
* Måltider andre end dem, der er opført 
* Rejseforsikring  

 

Tour omkostninger: US$ 190 per person i den part af 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Copyright 2000-2008 Sapa Adventure All rights reserved
Email:
info@sapaadventure.com

Head Quarters: 173 An Duong Vuong street, Hanoi, Vietnam.
Tel: (+84) 1633 420 834

Sapa Tours | Sapa Travel Guide | Sapa Homestay