Ancient Rock field - Sapa Vietnam

 

 

Train tickets to Sapa

 

 

 

 

 

Sapa trekking homestay

4 dagen

 

INLEIDING

Bezoekers van Vietnam allemaal over eens dat Sapa is het land het kroonjuweel. De combinatie van frisse berglucht, ontspannen sfeer, het vegen van panorama's en fascinerende bergstammen maken Sapa een meeste - wilde bestemming. 
Een avontuur in een breed scala van etnische minderheidsgroepen algemeen behoud van hun levensstijl, traditioneel kostuum met hoge bergen, diepe ravijnen en terrasvormige velden zullen prikkelen uw geest van avontuur. 
De avontuurlijke tocht brengt ons diep in hilltribe een regio waar de toeristen zijn nog steeds iets van een novum.
Verblijf in het dorp woningen stelt ons in staat om ervaring uit de eerste hand, een levensstijl die is nauwelijks aangeraakt door de moderne wereld en een nieuwsgierigheid van onze gastheren net zo groot als de onze. De trekking is redelijk inspannende in tijden, maar de spectaculaire landschappen en gevoel voor avontuur maken dit een uitstekende tocht.

 

ROUTE

reis kaart - click to zoom

Dag 1: train overnight Sapa

In op de avond onze gids pikt je op aan het hotel. Transfer naar het station voor een 10 uur 's nachts de trein naar Sapa. 

Dag 2: Sapa
We zijn voldaan bij aankomst in Lao Cao in de vroege ochtend en overgebracht naar Sapa per minibus, rijden via spectaculaire en adembenemende landschappen. De rest van uw dag is vrij in te vullen voor het verkennen van deze fascinerende stad. U kan enige oefening met een wandeling naar Cat Cat dorp, gelegen in een prachtige vallei net buiten Sapa. Cat Cat is het thuis van de H'mong mensen die afkomstig waren uit China ongeveer 3000 jaar geleden. De H'mong mensen zijn gemakkelijk herkenbaar door hun donkerblauwe of zwarte kleding. De kleurstof wordt gemaakt op basis van de indigo bedrijf dat is afkomstig uit het gebied. H'mong vrouwen dragen lange schorten met geborduurde vesten en hebben hun haar opgerold in een tulband-achtige hoed, terwijl de mannen dragen een zwart kalotje, lang vest en losse broeken.
Zoals u lopen naar het dorp in de vallei beneden Sapa, zult u voldoen aan een aantal van de lokale minderheid mensen op hun weg van en naar Sapa. Deze minderheid mensen lopen naar Sapa handel op de markten - altijd een spannende plek. Alsook het H'mong, kun je verwachten dat de Dao (spreek uit Zao). Dao vrouwen in het bijzonder opvallend aangezien zij dragen een grote rode tulband vaak bedekt met oude munten of sieraden, en scheren hun haren en wenkbrauwen.

Dag 3 Sapa Trek - Ta Van homestay 

trekking route - click to zoom

Na het ontbijt begint u op een zes uur trektocht die u langs paden en routes buffels en via verschillende hilltribe dorpen. Dit is absoluut een spectaculaire wandeling door adembenemende landschappen bevolkt door enkele van de vriendelijkste mensen die je kunt hopen te ontmoeten. Stoppen voor een picknick lunch langs de weg, u de nacht doorbrengen bij een familie in Ta Van Dorp, bewoond door de Zay mensen. Deze mensen zijn zeer bedreven in de rijstteelt, in schril contrast met de H'mong, en hebben een hogere levensstandaard tot gevolg. 

Dag 4 Giang Ta Chai - Sapa, train Overnight terug naar Ha Noi
Na het ontbijt, stelt u off voor een twee uur durende wandeling naar Giang Ta Chai dorp waar u aan met uw voertuig om u terug naar Sapa stad. Aankomend terug in Sapa rond lunchtijd, je hebt een vrije middag naar de stad verder te verkennen voordat uw transfer naar het treinstation voor de nachttrein naar Hanoi. 

 

BESCHRIJVING

logies maaltijd insluitsels
Sapa Overnight train
De maaltijden inbegrepen: none
Chau Long Hotel
De maaltijden inbegrepen: ontbijt
Ta Van dorp homestay
De maaltijden inbegrepen: ontbijt, lunch, diner
* Opmerking: Deze reis is actief op een twin share basis (twee eenpersoons bedden in een kamer), behalve wanneer we ons in een home verblijf waar we zijn een grote en gelukkige familie. Single supplementen zijn alleen van toepassing op enkele reizigers die willen beschikken over een eigen kamer en zijn niet van toepassing op trein overnacht
vervoer 
Train Overnight, prive-vervoer en de overdracht, wandelen

Tour is inclusief:
* De lokale Engels sprekende gids de hele reis 
* Accommodatie met dagelijks ontbijt, entreegelden, maaltijden, vervoer, bezienswaardigheden en excursies als route. 
* Vergunning

Tour omvat niet:
* Pre / post regels rit 
* Dranken, tips, wasserij en andere voorwerpen van persoonlijke aard. 
* Aankomst en vertrek transfers 
* Maaltijden andere dan die vermeld 
* Reisverzekering
  

 

Tour kostprijs: US $ 190 per persoon in de partij van 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright 2000-2008 Sapa Adventure All rights reserved
Email:
info@sapaadventure.com

Head Quarters: 173 An Duong Vuong street, Hanoi, Vietnam.
Tel: (+84) 1633 420 834

Sapa Tours | Sapa Travel Guide | Sapa Homestay